Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Νέα κυκλοφορία: «Ο Στέλιος των Ελλήνων»

Πάνε λίγες μέρες που η εταιρεία VICTORY MEDIA, επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε για την κυκλοφορία μιας κασετίνας, η οποία περιλαμβάνει 56 τραγούδια – ερμηνείες του Στέλιου Καζαντζίδη. 

Η κυκλοφορία αυτή διαφημίζεται, εδώ και λίγες μέρες, και στην τηλεόραση και πληροφορούμαστε πως της προσπάθειας επιμελήθηκαν η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Υφαντής και ο αδερφός του Στέλιου, Στάθης. Δεν έχουμε στα χέρια μας την κασετίνα και δεν μπορούμε να την κρίνουμε. Παρακαλούμε όποιον από τους αναγνώστες μας, προμηθεύτηκε το υλικό να μας κατατοπίσει, πλήρως, σχετικά με αυτό. Κλείνοντας τη δημοσίευση αυτή παραθέτουμε, αυτούσιο, το ενημερωτικό μήνυμα που λάβαμε από το τμήμα επικοινωνίας της εταιρείας VICTORY MEDIA αλλά και το τηλεοπτικό σποτ που εδώ και λίγες μέρες «παίζεται» σε διαφημιστικούς χρόνους τηλεοπτικών καναλιών:
O Στέλιος των Ελλήνων, 

Ντοκουμέντο με 56 ανέκδοτα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη Με την φροντίδα της Κυρίας Βάσως Καζαντζίδη, την επιμέλεια του Πάνου Υφαντή και την συνδρομή του Στάθη Καζαντζίδη κυκλοφόρησε μια κασετίνα με 56 ανέκδοτα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη αφιερωμένη στα 80 χρόνια μετά την γέννηση του και 10 χρόνια από όταν έφυγε για την τελευταία του παράσταση.  
Το σπάνιο αυτό ντοκουμέντο περιέχει 5 CD με 56 ανέκδοτα τραγούδια είτε τραγουδισμένα για πρώτη φορά από τον Στέλιο (Έρωτα μου Αγιάτρευτε, Τρελλοκόριτσο , Ντερμπεντέρισσα κ.α.) είτε άγνωστες εκτελέσεις όπως τα τραγουδούσε ο Στέλιος συντροφιά με λίγους μόνο φίλους του ( Το Τελευταίο Βράδυ Μου, Αυτή η Νύχτα Μένει, Έρχονται Χρόνια Δύσκολα, Μια παλιά Ιστορία, Δυο Πατρίδες, κ.α.). 

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της κασετίνας θα διατεθούν για την ίδρυση του μουσείου "Στέλιου Καζαντζίδη" που αποτελεί όραμα και επιθυμία της συζύγου όπως άλλωστε υπήρξε και δικιά του. 


Για περισσότερες πληροφορίες: 

VICTORY MEDIA Α.Ε. 
Λεωφόρος Μαραθώνος 23 & Μ. Μπότσαρη 2 
153 44 Γέρακας, Αθήνα, Ελλάδα 

Τηλέφωνο: +30 (210) 65 61 850 
Φαξ: +30 (210) 65 61 881 
E-Mail: vic@victorymedia.gr






Διαβάστε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: